BEYAZ TV MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA KONUK OLDU

09 Kas

Her hafta Pazartesi günü çekimi yapılan ve her Perşembe Beyaz TV’de yayınlanan Üniversite tanıtımlarını içeren Kampüs Show programının bu haftaki durağı Meslek Yüksekokullarıydı.  Bu kapsamda ilk olarak Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Meslek Yüksekokulu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Programa, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayhan Şamandar, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Burak Yeşil, Öğr. Gör. Aydın Bağdat diğer öğretim elemanları ve idareciler katıldı.

Ziyarette, Almanya Freud Üniversitesi Kurucu Rektörü Doç. Dr. Ali İlseven her iki yüksekokul öğrencileri ile buluştu. Sınıf ortamında gerçekleşen programda öğrencilerle röportaj yapan İlseven,  öğrencilere mezuniyet sonrası ne yapmak istediklerini sordu. İlseven, öğrencilerin iş bulabilmeleri noktasında beklentilerini gerçekleştirmek ve başarmak adına hedeflerini belirleyip her zaman çok çalışmalarını, dahası öncelikle bu başarıyı istemeleri ve buna inanmaları gerektiğini ifade etti.  Kişinin bu noktada kendisini motive etmesinin de önemli olduğunun altını çizdi.

Programda, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayhan Şamandar ile de kısa bir röportaj yapıldı. Şamandar, Beyaz TV’yi okulumuzda ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek başta Doç. Dr. Ali İlseven hoca olmak üzere Beyaz TV ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Dünya Motivasyon Lideri ve aynı zamanda klinik psikoloji uzmanı olan Doç. Dr. Ali İlseven ziyaretin sonunda, bu yıl içinde yazdığı 16 adet kitabı yüksekokul kütüphanesine hediye etti. Ayrıca, öğrencilerimizi 14 Kasım 2016 Rektörlük Kampüsünde yapılacak olan Kampüs Show’a davet etti.

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu.