DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU VE TİCARET SANAYİ ODASI ORTAKLIĞI

15 May

Düzce Meslek Yüksekokulu ve Ticaret Sanayi Odası ortaklığında yazılan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Projesi kapsamında okulumuz laboratuvarlarında kullanılmak, mesleki eğitime katki sağlamak, özel sektör ile işbirliği içerisinde bulunmak ve eğitim uygulamarı için, okulumuz Müd.Yrd. Seymen ÇİFTÇİ, Düzce Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Tuncay ŞAHİN ve Marka Ajans temsilcileri ile yazılan proje hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Okulumuzdaki uygulama atölyeleri, sınıfları ve bolum tanıtımları yapılmıştır.

Proje kapsamında okulumuz laboratuvarlarına yüksek işlem kapasiteli bilgisayarlar, 3 eksen routerlar, 3d yazıcı ve diğer gerekli eğitim donanım takviyeleri yapılması planlanmaktadır.