GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

23 May

22.05.2018 Tarihinde Düzce Meslek yüksekokulu olarak Geleneksel iftar programı düzenlenmiştir. Yüksekokulumuz bahçesinde ilk defa düzenlenen bu iftar yemeğine Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. İlhan GENÇ ve Prof.Dr. İdris ŞAHİN, İlahiyat fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail KARAGÖZ, Müdürümüz Prof. Dr. Ayhan ŞAMANDAR, Düzce meslek yüksekokulu ve Sosyal bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcıları ve Yüksekokul sekreterleri Tüm Akademik ve idari Personelimiz Aileleri ile yoğun bir katılım göstermiştir. Rektör yardımcımız Prof.Dr. İlhan GENÇ ‘in Ramazan ayı kutlamasını takiben, Katılım gösterenlere ve Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerini sunan yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Ayhan ŞAMANDAR’ın konuşmasından sonra İlahiyat fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail KARAGÖZ’ün iftar duasıyla devam eden iftar yemeği programı 21.30 da sonlanmıştır.