TSO ve Yüksekokulumuzdan Proje Başarısı

01 Ağu

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından bölgede imalat sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda mesleki eğitimin geliştirilmesi yoluyla bölgenin rekabet gücünün artırılması amacıyla hayata geçirilen “İmalat Sanayiine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Meslek Yüksekokulumuzun ortak çalışmalarıyla “Makine İmalat Sanayiinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi” adlı proje ile ilgili destek programına başvurulmuştur. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından değerlendirilen proje başvurusu sonucunda ilgili projenin desteklenmesi ve hayata geçirilmesi hususunda karar verilmiştir.

Yüksekokulumuzun “Proje Ortağı” olarak yer aldığı projenin gerçekleştirilmesi süreci üzerine tertip edilen “Öğle Yemeği” toplantısında atılacak adımlar ve yapılacak işlemler üzerinde görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Düzce TSO Başkanı Tuncay ŞAHİN, Düzce TSO yönetim Kurulu Üyesi Bilal TÜRKAN, Düzce TSO Meclis Üyesi Hayati EĞİLMEZ, Düzce TSO proje koordinatörü Tuncay Yüksel, Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan ŞAMANDAR, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Yunus BİÇEN, Müdür yardımcıları Öğr. Gör. Seymen ÇİFTÇİ ve Öğr. Gör. Süleyman ÇEVEN hazır bulunmuştur.

Proje ortağı olarak bulunduğumuz projenin başvuru sürecinde gösterdikleri çalışmalardan ve Üniversite-Sanayi işbirliğine verdikleri önem ve desteklerden ötürü Düzce TSO yönetimine teşekkürlerimizi sunarız.

Projenin Yüksekokulumuz ve TSO başta olmak üzere Düzce ve Ülkemiz sanayiine hayırlı olmasını temenni ederiz.