YÜKSEKOKULUMUZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

08 Eki

Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Yüksekokulumuz  5 Ekim 2018 tarihinde Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Yunus BİÇEN, müdürlük personeli ve yüksekokulumuz akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda hazırlanan sunum ile Öğrenci Ders Kayıtları ve Danışman Onayları, Oryantasyon Eğitimi, Dönem İçi Stajlar Ve Ara Stajlar, 2017-2018 Yaz Dönemi Staj Denetleme Ve Mülakatları, Azami Süre Sonu Sınavları I ve II Süreçlerinin Değerlendirilmesi, Tek/Çift Ders Sınavları Değerlendirilmesi, Bölümlerin Eğitim Yılı İçinde Yapacakları Faaliyetler ana başlıkları altında tüm personelimizle ilgili konularda istişare gerçekleştirildi.

Toplantının gündem maddelerinin yanısıra yüksekokulumuz olarak gelecekte yapılması hedeflenen iş birliği projelerine, Üniversite-Sanayii iş birliği üzerinde görüş alışverişleri gerçekleştirildi. Yapılan istişareler sonucunda 2018-2019 yılında Yüksekokulumuz faaliyet planı ana hatlarıyla belirlendi.

Değerlendirilen gündem maddelerinden sonra 2018-2019 eğitim yılında tüm personelimize başarılar dileyen Doç. Dr. Yunus BİÇEN başkanlığındaki toplantı sona erdi.

Yüksekokulumuz Akademik Genel Kurul Toplantısı’na katılan tüm personelimize teşekkürlerimizi sunarız.