ÖĞRENCİLERİMİZE DİKEY GEÇİŞ SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

12 Eki

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine 2 yıllık ön lisans eğitimlerinin ardından bitirdikleri programlara uygun lisans tamamlama programlarını doğru seçebilmelerine yardımcı olmak amacıyla 8 Ekim 2018 tarihinde “Ertelenmiş Hayallerin Gerçeğe Dönüştürülmesi” temalı DGS semineri Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda verildi.

Meslek Yüksekokulumuz ilgili bölümlerinden 2.sınıf öğrencileri ile öğretim elemanlarının katıldığı seminer, Düzce Nokta Eğitim Merkezi Eğitim Koordinatörü Nihat ÖZDEMİROĞLU tarafından verildi.

ÖZDEMİROĞLU, DGS nedir? İçeriğinde neler vardır? DGS ye hazırlanan öğrencilerimiz için hazırlık süreci nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli? DGS Puanı nasıl hesaplanır? vb .gibi  DGS sınavı ile Meslek Yüksekokulunu bitiren öğrencilerin hangi lisans tamamlama programlarına geçiş yapabilecekleri ve DGS sınav sonrasında yapacakları tercihlere ilişkin öğrencilerimize önemli bilgilendirmeler ve tüyolar verdi.

İlgili eğitimin gerçekleşmesi sürecinde katkılarını esirgemeyen başta Eğitim Koordinatörü Nihat ÖZDEMİROĞLU olmak üzere Düzce Nokta Eğitim Merkezi’nin tüm çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.