YÜKSEKOKULUMUZDAN YIĞILCA YERLEŞKESİNE ZİYARET

22 Eki

Yüksekokulumuz Yığılca Yerleşkesi’ne Ziyaret

19.10.2018 Cuma günü Meslek Yüksekokulumuz Yığılca Yerleşkesi’ne Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Yunus BİÇEN ve beraberinde bulunan Müdür Yardımcıları ile ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette hazır bulunan Meslek Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Arıcılık Programı Başkanı Dr. Öğr. Gör. Münir UÇAK, bölüm sekreteri Çetin KASAP ve yerleşkemizde eğitim gören öğrencilerimiz ile görüşmeler gerçekleştirildi. "Öğrenim süreci", "Yerleşkede yaşam", "Öğrencilerimizin istek ve talepleri" ne dair bilgiler alındı. Yerleşke binasının fiziki yapısı, mevcut olanakları üzerine incelemeler yapılıp, ihtiyaçların giderilebilmesi için gerekli faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Yüksekokulumuz yönetimi olarak Yüksekokulumuz Yığılca Yerleşkesi’nde eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren personelimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.