YÜKSEKOKULUMUZ İÇ DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

07 Ara

Yüksekokulumuz İç Değerlendirmesi Yapıldı

Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğü tarafından İç değerlendirme faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan ekipler tarafından Üniversitemizin tüm birimlerini kapsayan Kurum İçi Değerlendirme Ziyaretleri kapsamında birimimizde de 5-6 Aralık 2018 tarihlerinde Kurum İçi değerlendirme çalışmaları yapıldı.

Koordinatörlük tarafından birimimizin iç değerlendirme faaliyetini gerçekleştirmek için görevlendirilen komisyon 5 Aralık Çarşamba günü Yüksekokulumuz müdürü Doç. Dr. Yunus BİÇEN, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Seymen ÇİFTÇİ ve Öğr. Gör. Süleyman ÇEVEN tarafından müdürlük makamında karşılandı. Komisyon üyeleriyle Müdürlük makamında yapılan toplantıdan sonra Sunum Odası’na geçilerek okulumuz ve personelimizle yapılan çalışmalar komisyonla paylaşıldı. Birim tanıtım sunumundan sonra okulumuz idaresiyle yapılan istişarelerden sonra, komisyon üyeleri okulumuzda fiili olarak çalışma yapan öğretim üyesi hocalarımız, öğretim görevlisi hocalarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Yapılan bir dizi toplantıdan sonra ilgili komisyon üyeleri 6 Aralık Perşembe günü kurumumuzu ilgilendiren Birim İç Değerlendirme Raporu hazırlama süreçlerini tamamladıktan sonra okulumuzdan ayrıldılar.

Üniversitemizin hizmet kalitesini geliştirmeye yönelik çalışmalarını kurumsal bir zemine oturtmak ve sürekliliğini güvence altına almak için gerekli yapılanmaları gerçekleştirmek amacıyla çalışan Sürekli İyileştirme Koordinatörlüğü’nün başta Üniversitemiz koordinatörü Prof. Dr. Ayla KEÇECİ hocamız olmak üzere, birimimize gelen koordinatörlük temsilcileri, Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KILIÇOĞLU, Öğr. Gör. Ümit KILIÇ, Öğr. Gör. Sude S. BALKANCI, Yüksekokul Sekreteri Dinçer KORKMAZ, Öğrenci Necim AKKAR ve tüm koordinatörlük üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.

Düzce Meslek Yüskekokulu Müdürlüğü