TÜM MESLEK YÜKSEKOKUL MÜDÜRLERİ MÜDÜRÜMÜZÜN EV SAHİPLİĞİNDE ÇALIŞTAY ÖNCESİ BİRARAYA GELDİ

21 Ara

2018-2019 akademik yılında Ülkemiz genelinde ve Üniversitemizin ön lisans ve lisans programlarında öğrenci tercihlerinde meydana gelen gelişmelerden dolayı, mevcut gelişmelere uyum sağlayabilmek, yeni kurulacak birimlere yön verebilmek ve aktif programlarımızda gerçekleştirilebilecek yapısal değişiklikleri ve yenilik önerilerini tartışabilmek amacıyla 7-11 Ocak tarihleri arasında Rektörlükte düzenlenecek olan ve 8 Ocak 2018 tarihinde Meslek Yüksekokul Müdürlerinin katılacağı "Eğitim Programlarında Değişim ve Yenilik Çalıştayı" öncesinde Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürleri Sosyal Bilimler ve Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Yunus Biçen’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

Düzce Meslek Yüksekokulu

19 Aralık 2018 Tarihinde Gerçekleşen İstişare Toplantısına, Dr.Engin Pak Cumayeri Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Nursel Altan Özbek, Çilimli Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi İlkay Ejder Erturan, Gölyaka Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Nejla Özmen, Gümüşova Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Harun Gül, Kaynaşlı Myo Müdürü, Dr.Öğretim Üyesi Hüseyin Bayraktar, Sağlık Hizmetleri Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Serap Bayram, Ormancılık Myo Müdürü Doç.Dr.Hayati Zengin Katıldı.

Dört ayrı kategoride gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, bölüm anabilim dalı veya programlara yönelik, müfredatlara yönelik, öğretim elemanlarına yönelik ve son olarak kapasite araç ve gereç durumları ile ilgili mevcut durumlar görüşüldü ve bunlara dair alternatif çözüm önerileri sıralandı.

Gündem maddeleri ile ilgili görüş ve önerilerini sunan tüm Meslek Yüksekokul Müdürlerinin gerçekleştirdiği istişare toplantısı, yeni yıl sonrası 4 Ocak 2019 Cuma günü bir kez daha gözden geçirilmek üzere Çilimli Meslek Yüksekokulunda toplanılması kararının alınmasıyla sona erdi.